ATRACTII

VIZITEAZA ATRACTIILE APROPIATE HOTELULUI IAKI

Pentru informatii si rezervari excursii, va rugam sa contactati departamentul de Marketing de la Hotel Iaki.
marketing@iaki.ro, 0241 831 360

Croaziera si gustare de peste, pranz sau cina pe Insula Ovidiu (10 KM)

După o croazieră unică pe Lacul Siutghiol, vom ajunge pe Insula Ovidiu, unde vom servi o masă delicioasă din pește, în frumoasa liniște a Insulei, departe de viața zgomotoasă din Mamaia.

Citeste mai mult

Echitaţie Mangalia (58.7 KM)

Programul include o prezentare a hergheliei Mangalia și o plimbare sigură și interesantă atât pentru călăreți începători, cât și pentru copii.

Citeste mai mult

Degustare de vinuri

Degustare de vinuri la una dintre cramele partenerilor noștri.

Citeste mai mult

Delfinariu

Delfinariul din Constanţa şi-a început activitatea la 1 iunie 1972, fiind prima formă muzeală de acest gen din ţară şi prima din sud-estul Europei la acea vreme. Demonstrațiile cu delfini au loc în amfiteatrul cu piscină și piscină interioară.

Citeste mai mult

Microrezervație

În cadrul Complexului Muzeal de Ştiinţe ale Naturii Constanţa, începând cu anul 1985, în circuitul public a intrat o Microrezervaţie, care se întinde pe o suprafaţă de circa 12 ha, din care 2 ha reprezintă strălucirea apei cu vegetaţie mlăştinoasă. Acest obiectiv a fost creat cu ideea de a oferi vizitatorilor o imagine mai complexă a naturii Dobrogei.

Citeste mai mult

Planetariu

Primul obiectiv public de acest gen din țară, fiind creat în anul în care primul om a pus piciorul pe Lună (1969), Planetariul dezvăluie și acum dificultatea de a străpunge misterele universului.

Citeste mai mult

Paradis Land – Parc de Aventură Neptun

Primul parc de aventură de pe litoralul românesc Paradis Land este primul brand din Sud-Estul României care se propune să îmbunătățească experiența de aventură trăită într-un astfel de parc. Sub sloganul „mare și aventură”, Paradis Land este locul perfect pentru a-ți petrece timpul liber înconjurat de natură.

Citeste mai mult

Cetatea Enisala

Muzeul din satul Enisala sintetizează arhitectura tradițională din nordul Dobrogei de la începutul secolului al XX-lea.

Citeste mai mult

Acvariul din Constanţa

Acvariul este situat pe faleza, chiar in fata impozantului Cazinou Constanta. Inaugurat cu mare fast la 1 mai 1958, Acvariul Constanța a fost multă vreme prima și singura instituție publică de acest gen din țara noastră.

Citeste mai mult

Centrul Muzeal Eco-Turism Delta Dunării

Situat lângă malul orașului, Centrul Muzeal Eco-Turism Delta Dunării, împreună cu alte două muzee, moscheea musulmană, și alte clădiri-patrimoniu, face parte din centrul cultural al orașului Tulcea.

Citeste mai mult

Muzeul de Istorie Națională și Arheologie Constanța

Muzeul de Istorie Națională și Arheologie Constanța are o istorie de peste 100 de ani.

Citeste mai mult

Muzeul de Istorie Națională și Arheologie Tulcea

Muzeul de Istorie și Arheologie este o componentă principală a Institutului de Cercetare Eco-Muzeal Gavrilă Simion Tulcea.

Citeste mai mult

Satul pescăresc din Tulcea

Realizarea unui sat pescaresc prin 10 gospodării din diferite zone legate de zona pescărească deltaică, un pavilion multifuncțional cu arhitectura specifică unei cherhanale, un pavilion pentru ateliere de creație, două mori de vânt din lemn care contribuie la silueta arhitecturală coerentă și omogenă a acestuia. 

Citeste mai mult

Excursie de o zi în Delta Dunării

Vino să vezi natura spectaculoasă a Deltei Dunării alături de cei mai pasionați ghizi de natură, într-un program creat și dezvoltat de profesioniști, pe un traseu în care poți vedea și înțelege multe despre această zonă unică în lume și mănânci un prânz de pește, gătit impecabil.

Citeste mai mult