Paradis Land – Parc de Aventură Neptun

Primul parc de aventură de pe litoralul românesc Paradis Land este primul brand din Sud-Estul României care se propune să îmbunătățească experiența de aventură trăită într-un astfel de parc. Sub sloganul „mare și aventură”, Paradis Land este locul perfect pentru a-ți petrece timpul liber înconjurat de natură. Jocul de cuvinte creat în sloganul acestora îl îndeamnă pe aventurier să descopere marea aventură care se ascunde în această locație.

Noul concept de parc de aventură a fost pus în practică de doi oameni de afaceri din Sud-Estul României, adică din Constanța. Cu o experiență de peste 20 de ani, cei doi asociați pun bazele celui mai nou parc de aventură din România și singurul din zona litoralului. Ținând cont de termenul de parc de aventură, conceptul Paradis Land dorește să dezvolte prin abordarea sa noua idee de a-ți petrece timpul liber. În timp ce au adăugat o serie de jocuri și activități pe pistele care alcătuiesc un parc de aventură, nu au uitat latura lor educațională.

Îşi doresc să devină un lider, atât în ​​aventură, cât și în petrecerea timpului liber într-un mod curat, corect și sănătos. Prin aceste programe, pe care doresc să le dezvolte împreună cu partenerii acestora de încredere și experimentați, îşi doresc să acceseze programe culturale și sociale pentru ca tinerii din zonele defavorizate sau cu venituri mici să poată accesa parcul și valorile acestuia.

Neptun Romania