Iaki Hotel weddings & honeymoons

Make your wedding dream come true

Nunti, botezuri / luni de miere

  • Nunti, botezuri, luni de miere
  • Servicii nunti
  • Variante meniu nunti
  • Botezuri

Servicii nunti:

Daca va ganditi sa va organizati nunta intr-un cadru romantic, va asteptam in Mamaia, la hotel Iaki!
Restaurantele din hotelul IAKI sunt locul perfect pentru celebrarea nuntii dvs.! Poti organiza o nunta, o petrecere sau un banchet in cadrul Iaki!
Cea mai importanta zi din viata ta va deveni cea mai memorabila zi, cu atentia din partea echipei  IAKI la fiecare detaliu.

Organizator nunti Iaki:

Pentru o propunere atractiva pentru organizari nunti, va rugam sa contactati persoana dedicata pentru organizari nunti din cadrul IAKI:
Victor Amaximoaie
restaurant@iaki.ro

Wedding Brochure


Extra services

  • Ceremonia de nunti poate fi organizata la piscina, terasa in timpul sezonului estival
  • Fotograf profesionist
  • Beauty Salon
  • Aranjamente florale (decoruri, aranjamente, accesorii)
  • Band si momente artistice
  • Posibilitate de inchiriere servicii transport (pentru miri invitati)

Planning

  • Seful nostru bucatar te va ajuta sa-ti alegi meniul potrivit
  • Preturi flexibile pentru bugetul dvs.
  • O persoana dedicata pentru evenimentul dvs.
  • Bucura-te de clipe frumoase alaturi de cei dragi, intr-un decor intim, chic si de neuitat.
  • Posibilitatea de aranja mesele cum considerati dvs.
  • Optiunea de mese rotunde pentru 10 persoane sau mai putine
  • Plan al meselor si meniuri speciale

Botez

Spatiul ideal pentru a sarbatori sosirea noului membru al familiei si crestinarea acestuia. Optiunile meniurilor sunt foarte diversificate astfel incat fiecare eveniment poate fi personalizat. De la o petrecere intima organizata cu familia si cei mai buni prieteni pana la organizarea unor evenimente de anvergura, IAKI ofera o atmosfera unica pentru sarbatorirea momentelor speciale.

Pentru o zi cu adevărat unica, alegeti restaurantele Ballroom IAKI, Coriolis si Casino IAKI, amplasate in statiunea Mamaia.

  • Ballroom IAKI - minimum 150 de persoane, maximum 280 de persoane
  • Restaurant Coriolis - minimum 50 de persoane, maximum 100 de persoane
  • Restaurant Casino Iaki - minimum 50 de persoane, maximum 160 de persoane

Optiuni de meniu

Meniu 1 - 159 lei / persoana

1. Gustare  Rapsody

  • rulada cascaval cu marar
  • coppa stagionata cu melone
  • rulou de sunca cu salata de cruditati
  • terina de pui Mozaic cu legume
  • mozzarella Boconccino cu sos pesto
  • salam uscat Fuet
  • castravete cu pasta de branza cu marar
  • masline kalamata si verzi
  • rosii cherry

2. File de salau la cuptor cu sos de lamaie cu unt Servit cu Orez cu legume si brocoli si morcov sotat in unt

3. Rulou din piept de pui cu ciuperci muschiulet de porc la gratar cu sos Merlot Servit cu cartofi fondant aromati cu rosmarin & asortiment de legume la cuptore

Pe toată perioada evenimentului:

  • Cafea espresso ”Diemme”
  • Apă minerala ”Bucovina”
  • Apă plată ”Bucovina”

Meniu 2 - 185 lei / persoana

1.Gustare

  • rulada cascaval cu masline
  • coppa stagionata cu melone
  • somon gravlax aromat cu anason
  • rulou de sunca cu salata de cruditati
  • rulada de pui Gibraltar
  • mozzarella boconcino cu busuioc
  • castravete cu pasta de branza liptauer
  • rosii cherry

2. File de somon in crusta de ierburi cu sos de lamaie cu unt Servit cu Orez basmati cu sfecla rosie, brocoli si morcov sotat in unt

3. Rulou din piept de pui cu ciuperci File mignon de porc cu sos Cabernet Servit cu cartofi fondant aromati & fasole verde cu usturoi

Pe toată perioada evenimentului:

  • Cafea espresso ”Diemme”
  • Apă minerala ”Bucovina”
  • Apă plată ”Bucovina”

Meniu 3 - 230 lei / persoana

1. Gustare Anisette

  • coppa stagionata cu pepene galben
  • rulou de sunca cu salata de cruditati
  • castravete cu pasta de branza
  • andiva cu pasta de masline cu avocado
  • rulada din piept de pui cu legume
  • mozzarella boconcino cu rosii cherry
  • rulada cascaval cu verdeturi
  • somon aromat cu anason

2. Dorada la gratar cu sos de capere si unt Servit cu orez negru si piure de brocolli

3. Piept de rata confiata Servit cu fasole verde cu muguri de pin si mar copt cu branza brie

Pe toată perioada evenimentului:

  • Cafea espresso ”Diemme”
  • Apă minerala ”Bucovina”
  • Apă plată ”Bucovina”

Meniu 4 - 149 lei / persoana

1.Gustarea Amiral

  • mozzarella Boconccino cu sos pesto
  • terina de pui Mozaic cu legume
  • coppa stagionata cu melone
  • rulou de sunca cu salata de cruditati
  • salam uscat Fuet
  • castravete cu pasta de branza cu marar
  • rosie cu salata de vinete
  • masline kalamata si verzi
  • rosii cherry

2. Sarmale de porc si vita in foi de varza - 5 buc

Varza calita, bacon, mamaliguta, ardei iute

3. Piept de pui la gratar & ceafa de porc impanata la cuptor

Servit cu cartofi fondant aromati cu rosmarin la cuptor si

legume la cuptor

Pe toată perioada evenimentului:

  • Cafea espresso ”Diemme”
  • Apă minerala ”Bucovina”
  • Apă plată ”Bucovina”

Meniu 5 - 175 lei / persoana

1. Gustare Rapsody

  • branza Brie in crusta de nuca
  • coppa stagionata cu melone
  • rulou de sunca cu salata de cruditati
  • salata de baby octopus cu anghinare
  • mozzarella boconccino cu sos pesto
  • salam uscat Fuet
  • castravete cu pasta de branza cu marar
  • masline kalamata si verzi
  • rosii cherry

2. File de salau la cuptor cu sos de lamaie cu unt

Servit cu Orez salbatic,brocoli si morcov sotat in unt

3. Pulpa de rata confiata cu sos de merisoare

servita cu cartofi de la Vera si valeriana cu rodii

Pe toată perioada evenimentului:

  • Cafea espresso ”Diemme”
  • Apă minerala ”Bucovina”
  • Apă plată ”Bucovina”

Detalii

  • Primirea invitatilor - Vin spumant (1 pahar): 7 lei / persoana
  • Primirea invitatilor - Asortiment de tartine / crostini (100 buc.): 500 lei
  • Asortiment de fructe de sezon pe masa : 7 lei / persoana
  • Bufet cu asortiment de fructe de sezon: 12 lei / persoana (pentru minimum 50 persoane)
  • Meniu special pentru formatie si echipa foto/video: incepand de la 110 lei / persoana
  • Meniuri speciale pentru copii si pentru persoane vegetariene / lacto vegetariene

Flexibilitate

IAKI ofera posibilitatea alegerii dintre meniurile oferite, adaptate pentru orice buget sau se poate adapta si personalize fiecare meniu, conform preferintelor dumneavoastra .
Contact: 0241 / 831025, restaurant@iaki.ro, marketing@iaki.ro, www.iaki.ro

Bucura-te de clipe frumoase alaturi de persoana iubita si de cei dragi, intr-un decor intim, chic si de neuitat!

Nunta

IAKI este locul perfect pentru organizarea unui eveniment de clasa, oferind un farmec de neegalat nuntii dumneavoastra. Când vine vorba despre personalizarea acestei zi speciale, IAKI dispune de toate facilitățile necesare pentru a vă oferi exact ceea ce va doriti.

Pentru o zi cu adevărat unica, alegeti restaurantele Ballroom IAKI, Coriolis si Casino IAKI, amplasate in statiunea Mamaia.

Ballroom IAKI - minimum 150 de persoane, maximum 280 de persoane

Restaurant Coriolis - minimum 50 de persoane, maximum 100 de persoane

Restaurant Casino Iaki - minimum 50 de persoane, maximum 160 de persoane

Centrul de evenimente IAKI - compus din trei sali modulare: Roma, Madrid, Viena - minimum 40 de persoane, maximum 400 de persoane

Alegand restaurantul Casino Iaki si Centrul de evenimente Iaki, veti beneficia de decorul salilor cu huse si fete de masa din partea noastra.

Optiuni de meniu

Meniu 1 - 209 lei / persoana

Gustare

  • Rulada de cascaval cu marar si masline
  • Terina de pui ”Gibraltar” cu chimion
  • Castravete cu pasta de branza
  • Rulou de sunca cu salata de cruditati
  • Trandafir de salam de ”Sibiu”
  • Mozzarella ”Bocconcini” cu busuioc
  • Rosie cu salata de vinete
  • Masline verzi marinate
  • File de salau cu sos ”Olandez”
  • acompaniat de orez basmati cu legume, broccoli si morcov sotat in unt
  • Sarmale de porc in foi de varza - 5 buc., cu varza calita, bacon, mamaliguta si ardei iute
  • Piept de pui marinat cu vin la gratar si ceafa de porc la cuptor, impanata cu costita acompaniate de cartof fondant aromat cu cimbrisor si asortiment de legume la cuptor
  • Chifle simple si chifle cu seminte

Pe toata durata evenimentului:

  • Cafea espresso ”Kimbo”
  • Selectie de ceaiuri ”Tetley”
  • Apa minerala "Bucovina"
  • Apa plata "Bucovina"

Meniu 2 - 219 lei / persoana

Gustare

  • Rulada de cascaval cu marar si masline
  • Rulada de pui cu ardei si alune
  • Terina de curcan ”Mozaic” cu ghimbir
  • Proscciutto crudo con melone
  • Somon aromat cu anason
  • Andiva cu pasta de branza
  • Mozzarella ”Boconccini” cu sos pesto
  • Rosie cu salata de vinete
  • Masline verzi marinate
  • File de salau la cuptor in crusta de ierburi aromate, cu sos ”Lemon butter”
  • acompaniat de orez basmati cu legume si piure de broccoli
  • Sarmale de porc in foi de varza - 5 buc., cu varza calita, bacon, mamaliguta si ardei iute
  • Rulou din piept de pui cu ciuperci si muschi file de porc marinat la gratar
  • acompaniate de cartofi ”De la Vera” cu unt si asortiment de legume proaspete la cuptor
  • Chifle simple si cu seminte

Pe toata perioada evenimentului:

  • Cafea espresso ”Kimbo”
  • Selectie de ceaiuri ”Tetley”
  • Apa minerala "Bucovina"
  • Apa plata "Bucovina"

Meniu 3 - 229 lei / persoana

Gustare

  • Coppa stagionata con melone
  • Terina de pui cu masline, migdale si ardei
  • Rulada de porc cu spanac ”Florentin”
  • Trandafir de somon aromat cu anason
  • Andiva cu crema de branza si marar
  • Branza ”Feta” cu sos pesto
  • Rulada de cascaval cu marar si masline
  • Rosii ”Cherry”
  • Somon in crusta de ierburi, cu sos ”Lemon Butter”,
  • acompaniat de orez basmati cu sfecla rosie, broccoli si morcov sotat in unt
  • Sarmale de porc in foi de varza - 5 buc., cu varza calita, bacon, mamaliguta si ardei iute
  • File"Mignon"din muschiulet de porc cu sos "Merlot" si rulou din piept de pui cu ciuperci de padure
  • acompaniate de fasole pastai sotate cu unt si usturoi si cartofi gratinati frantuzesti
  • Chifle simple si cu seminte

Pe toata perioada evenimentului:

  • Cafea espresso ”Kimbo”
  • Selectie de ceaiuri ”Tetley”
  • Apa minerala "Bucovina" 
  • Apa plata "Bucovina"

Meniu 4 - 259 lei / persoana

Gustare

  • Coppa stagionata con melone
  • Somon aromat cu anason
  • Carpaccio de vită bresaola și parmesan
  • Mozarella ”Bocconcini”
  • Roșii ”Cherry”
  • Panieratade Brie cu măr copt și sos de coacăze negre

Somon în crustă de ierburi, cu sos ”Lemon Butter”, acompaniat de orez sălbatic, broccoli și morcov sotat în unt

Sorbet de lamaie Haagen-Dazs

Pulpa de rata confiata cu sos de merisoare acompaniata de cartofi gratin cu emmental, fasole verde cu muguri de pin

  • Chifle simple și negre cu seminte

Pe toată perioada evenimentului:

  • Cafea espresso ”Diemme”
  • Selecție de ceaiuri ”D’Te”
  • Apă minerala ”Bucovina”
  • Apă plată ”Bucovina”

Meniu 6 - 279 lei / persoana

Gustare

  • Coppa stagionata con melone
  • Carpaccio de vită cu armesan
  • Rulou de somon afumat cu brânză ”Ricotta”
  • Ruladă de porc ”Florentin”

Salata de baby caracatita cu anghinare

  • Ruladă de cașcaval cu măsline
  • Brânză telemea cu sos pesto
  • Roșii ”Cherry”

Inel de biban de mare, așezat pe pat de ratatouille cu legume și sos de unt cu vin

  • Sarmale de porc și vită în foi de viță, 6 buc., servite cu iaurt grecesc și mămăliguță

Piept de rață ”Magret de Canard” acompaniat de măr copt cu brânză ”Brie” și sparanghel la gratar

chifle simple si cu semințe

Pe toată perioada evenimentului:

  • Cafea espresso ”Diemme”
  • Selecție de ceaiuri ”D’Te”
  • Apă minerala ”Bucovina”
  • Apă plată ”Bucovina”

Meniu 5 - 249 lei / persoana

Gustare

  • Ruladă de cașcaval cu mărar și măsline
  • Ruladă de pui cu ardei si alune
  • Terină de curcan ”Mozaic” cu ghimbir
  • Ghiudem dobrogean
  • Somon aromat cu anason
  • Andivă cu pastă de brânză
  • Mozzarella ”Bocconcini” cu sos pesto
  • Roșie cu salată de vinete
  • Măsline verzi marinate

File de șalău la cuptor în crustă de ierburi, aromat cu sos ”Lemon butter”, acompaniat de orez basmati cu legume și piure de broccoli

Sarmale de vită în foi de viță - 6 buc., iaurt grecesc, mămăliguță, ardei

Antricot de vita marinat cu seminte de mustar servit cu cartofi “de la Vera”, fasole verde cu muguri de pin

  • Chifle simple și cu semințe

Pe toată perioada evenimentului:

  • Cafea espresso ”Diemme”
  • Selecție de ceaiuri ”D’Te”
  • Apă minerala ”Bucovina”
  • Apă plată ”Bucovina”

 

Detalii

Primirea invitatilor - Vin spumant (1 pahar): 7 lei / persoana

Primirea invitatilor - Asortiment de tartine / crostini (100 buc.): 500 lei

Asortiment de fructe de sezon pe masa : 7 lei / persoana

Bufet cu asortiment de fructe de sezon: 12 lei / persoana (pentru minimum 50 persoane)

Meniu special pentru formatie si echipa foto/video: incepand de la 110 lei / persoana

Meniuri speciale pentru copii si pentru persoane vegetariene / lacto vegetariene

 

Flexibilitate

IAKI ofera posibilitatea alegerii dintre meniurile oferite, adaptate pentru orice buget sau se poate adapta si personalize fiecare meniu, conform preferintelor dumneavoastra.

Contact: +40 241 831 025, restaurant@iaki.ro , marketing@iaki.ro , www.iaki.ro

  • Event Rooms
  • Features
  • RFP
  • Rooms Total SQ FT Room size Ceiling HT Classroom Theatre Banquet Reception Conference U-Shape H-Square
    BUCURESTI Room 58.41 9,9 x 5,9 - 30 50 50 - - 20 20
    ROMA Room 54.45 9,9 x 5,5 - 30 50 50 - - 20 20
    MADRID room 115.83 11,7 x 9,9 - 55-60 100 100 - - 40 50
    VIENA Room 221.13 18,9 x 11,6 - 75 200 200 - - 60 60
    ROMA + MADRID + VIENA Room 391.41 L 33.2 3-3.5 200 400 180 - 200 300 - - -
  • Email
    Telephone
    Fax

    Yes
    No
    Meal Requirements
    Breakfast
    Lunch
    Dinner