Menu 1 - 60 EURO / person
1.Gustare Rapsody
- Rulada de cascaval cu marar –reteta noastra
- Coppa stagionata cu scale de parmesan
- Rulou de sunca cu salata de cruditati
- Rulada de curcan cu seminte de in - reteta noastra
- Telemea de oaie cu sos pesto
- Ghiudem armenesc –reteta traditionala
- Castravete cu crema de branza de capra
- Masline verzi siciliene marinate cu rosmarin
- Rosii cherry
2.File de salau la cuptor cu sos de lamaie cu unt si capere
Servit cu Orez negru, brocoli si morcov sotat in unt
3.Piept de curcan marinat cu boabe de mustar la gratar
muschiulet de porc la gratar cu sos Merlot
Servit cu cartofi marinati cu unt si turmeric la cuptor &
Legume la cuptor (ciuperci,morcov,sfecla rosie)
Pe durata evenimentului
- Cafea Espresso Diemme /Ceai D Te
- Apa minerala/plata Aqua Carpatica
- Pepsi/Santal de portocale
Menu 2 - 64 EURO / person
1.Gustare
- Rulada de cascaval cu masline - reteta noastra
- Coppa stagionata cu scale de parmesan
- Somon afumat cu muguri de capere
- Rulou de sunca cu salata de cruditati
- Rulada de curcan cu rosii uscate si ghimbir - reteta noastra
- Branza feta cu sos de busuioc
- Castravete cu crema de branza de capra
- Rosii cherry
2.File de somon in crusta de ierburi
Servit cu Orez negru cu trufe, brocoli si morcov sotat in unt
3.File mignon din muschiulet de porc cu sos Cabernet
Servit cu cartofi fondant aromati cu unt si cimbru& fasole verde cu usturoi
Pe durata evenimentului
- Cafea Espresso Diemme /Ceai D Te
- Apa minerala/plata Aqua Carpatica
- Pepsi/Santal de portocale
Menu 3 - 68 EURO / person
1.Gustare
- Branza Brie in crusta de nuca
- Coppa stagionata cu scale de parmesan
- Rulou de sunca cu salata de cruditati
- Salata de sepie cu anghinare si rosii uscate
- Frigaruie cu mini mozarella cu rosii cherry
- Salam Moltancino di Toscana
- Castravete cu crema de branza cu marar
- Rosii cherry,
2.File de somon in crusta de ierburi
Servit cu Orez negru cu trufe, brocoli si morcov sotat in unt
3.Pulpa de rata confiata cu sos de merisoare
servita cu cartofi cu emental gratinati si fasole verde cu muguri de pin
Pe durata evenimentului
- Cafea Espresso Diemme /Ceai D Te
- Apa minerala/plata Aqua Carpatica
- Pepsi/Santal de portocale
Menu 4 - 70 EURO / person
1.Gustare Rapsody
- Branza Brie in crusta de nuca
- Coppa stagionata cu melone
- Rulou de sunca cu salata de cruditati
- Salata de sepie cu anghinare si rosii uscate
- Frigaruie cu mini mozarella cu rosii cherry
- Ghiudem Tataresc
- Castravete cu crema de branza cu marar
- Masline verzi Siciliene marinate cu rosmarin
- Rosii cherry,
2.File de somon in crusta de ierburi
Servit cu Orez negru cu trufe si morcov si piure de broccoli
3.Pulpa de rata confiata &
File mignon din muschiulet de porc cu sos Cabernet
servita cu cartofi cu emental gratinati si fasole verde cu muguri de pin
Pe durata evenimentului
- Cafea Espresso Diemme /Ceai D Te
- Apa minerala/plata Aqua Carpatica
- Pepsi/Santal de portocale
Menu 5 - 70 EURO / person
1.Gustare Anisette
- Coppa stagionata cu scale de parmesan
- Rulou de sunca cu salata de cruditati
- Castravete cu crema de branza de capra
- Salam moltancino di toscana
- Rulada de curcan cu masline
- Frigaruie cu mini mozarella cu rosii cherry
- Rulada cascaval cu crema mascarpone si marar
- Somon afumat cu muguri de capere
- Masline verzi siciliene marinate cu rosmarin
2.File de dorada la plita cu sos de capere si unt
Servit cu orez negru si piure de brocolli cu parmesan
3. Piept de rata Magret de Canard
Servit cu sparanghel la gratar si mar copt cu branza brie
Pe durata evenimentului
- Cafea Espresso Diemme /Ceai D Te
- Apa minerala/plata Aqua Carpatica
- Pepsi/Santal de portocale
Menu 6 - 72 EURO / person
1.Gustare Anisette
- Coppa stagionata cu pepene galben
- Rulou de sunca cu salata de cruditati
- Castravete cu crema de branza
- Rulada de curcan cu rosii uscate si ghimbir
- Frigaruie cu mini mozarella cu rosii cherry
- Rulada cascaval cu branza dulce si verdeturi
- Salam moltancino di toscana
- Somon afumat cu muguri de capere
2.File de Dorada la plita cu sos de capere si unt
Servit cu orez negru si piure de brocolli cu parmesan
3. Antricot de vita la cuptor & file mignon din muschiulet de porc cu sos merlot
Servit cu fasole verde cu muguri de pin si cartofi gratinati cu emental
Pe durata evenimentului
- Cafea Espresso Diemme /Ceai D Te
- Apa minerala/plata Aqua Carpatica
- Pepsi/Santal de portocale
Menu 7 - 58 EURO / person
1.Gustarea Amiral
- Frigaruie cu mini mozarella cu rosii cherry
- Muschiulet de porc afumat prin “hituire” cu lemn de cires
- Rulada de curcan cu spanac
- Rulou de sunca cu salata de cruditati
- Salam uscat de sibiu
- Telemea de oaie
- Castravete cu cu crema de branza de capra
- Rosie cu salata de vinete
- Masline negre si verzi umplute
- Rosii cherry
2. Sarmale de porc si vita in foi de varza - 5 buc 1 portie
Varza calita, bacon, mamaliguta, ardei iute
3.piept de curcan la gratar&
ceafa de porc impanata la cuptor
Servit cu cartofi fondant cu untura de rata si aromati cu rosmarin la cuptor
Legume la cuptor (dovleci,ardei gras,morcov)
Pe durata evenimentului
- Cafea Espresso Diemme /Ceai D Te
- Apa minerala/plata Aqua Carpatica
- Pepsi/Santal de portocale
Menu 8 - 50 EURO / person
1.Gustare
- Rulada cascaval cu branza dulce si marar
- Coppa stagionata cu scale de parmesan
- Telemea de oaie cu sos pesto
- Rulada de curcan cu masline,migdale,ghimbir
- Raffaello din mini mozzarella cu fulgi de cocos
- Salam uscat de sibiu
- Castravete cu crema de branza cu marar
- Masline verzi siciliene marinate cu rosmarin
- Rosii cherry,
2. Piept de curcan marinat cu boabe de musstar la gratar
File mignon din muschiulet de porc la gratar cu sos Merlot
Servit cu cartofi fondant aromati cu rosmarin &
asortiment de legume(proaspete) la cuptor
Pe durata evenimentului
- Cafea Espresso Diemme /Ceai D Te
- Apa minerala/plata Aqua Carpatica
- Pepsi/Santal de portocale
Menu 9 - 52 EURO / person
1.Gustare
- Rulada de cascaval cu crema de mascarpone si masline
- Coppa stagionata cu scale de parmesan
- Somon afumat cu muguri de capere
- Rulou de sunca cu salata de cruditati
- Salam moltancino di toscana
- Raffaello din mini mozzarella cu fulgi de cocos
- Castravete cu crema de branza de capra
- Rosii cherry
2.File de somon la cuptor in crusta de ierburi cu sos de lamaie cu unt
Servit cu orez negru si jullien de legume cu sussan
Pe durata evenimentului
- Cafea Espresso Diemme /Ceai D Te
- Apa minerala/plata Aqua Carpatica
- Pepsi/Santal de portocale
Menu 10 - 52 EURO / person
1.Gustare
- Rulada cascaval cu crema de branza dulce si masline
- Coppa stagionata cu scale de parmesan
- Telemea de oaie cu sos pesto
- Terina de curcan cu masline,migdale,ardei
- Raffaello din mini mozzarella cu fulgi de cocos
- Ghiudem tataresc
- Castravete cu crema de branza cu marar
- Masline verzi siciliene marinate cu rosmarin
- Rosii cherry,
2.Pulpa de rata confiata cu sos de vin rosu cu anson
servita cu cartofi de la Vera marinati cu boia dulce si unt si
ratatouille de legume cu ananas
Pe durata evenimentului
- Cafea Espresso Diemme /Ceai D Te
- Apa minerala/plata Aqua Carpatica
- Pepsi/Santal de portocale