A la carte MENU

À la carte menu at IAKI Conference & Spa Hotel in Mamaia
Room service at IAKI Conference & Spa Hotel in Mamaia
Room service at IAKI Conference & Spa Hotel in Mamaia
Room service at IAKI Conference & Spa Hotel in Mamaia
Room service at IAKI Conference & Spa Hotel in Mamaia
Room service at IAKI Conference & Spa Hotel in Mamaia

Program:

Prânz / Lunch 12:00 - 15:00 Cină / Dinner 19:00 - 23:00


Timul de pregătire al preparatelor variază între 30-45 minute. Untima comandă 22.30.

Mulțumim pentru înțelegere! / The service time for the dishes varies between 30-45 minutes. Last order at 22:30 hours.
Thank you!

ANTREURI RECI / COLD APPETIZERS

1.ASORTIMENT DE BRÂNZETURI *L, G, N 300 gr.

ASSORTMENT OF CHEESES

Blue cheese, emental, camembert, parmezan, brânză feta, măr, miez de nucă, dulceață din sfeclă roșie

Blue cheese, Emmental cheese, Camembert, Parmesan, Feta cheese, apple, walnut, red beet jam

2.GUSTARE ATHINA *L   280 gr.

ATHINA APPETIZER

Salam Montalcino di Toscana, coppa stagionata cu scale de parmezan, ghiudem, mini ardei umpluți cu cremă de brânză, roșii cherry

Salami Montalcino di Toscana30gr, coppa stagionata with parmesan scales, ghiudem, mini peppers stuffed with cream cheese, cherry tomatoes

3.BURATTA *L, O 125/75 gr.

buratta, mix de salată, roşii                          

buratta chesse, salad mix, tomatoes                   

4.PLATOU DE VARĂ PENTRU 2 PERSOANE *L, G, O 650 gr.

SUMMER PLATTER FOR 2 PERSONS                        

salată de vinete, ardei copţi, telemea de oaie, brânză feta, humus, ceapă roşie, măsline, roşii, lipie

eggplant salad, roasted peppers, sheep cheese, feta cheese, humus, red onion, olives, tomatoes, pita

5.GUSTARE ”MEZE“ *L, G, O 100/80 gr.

MEZE APPETIZER                             

branza feta,ardei copţ,lipie

feta chesse,roasted pepper,pita

SUPĂ CREMĂ / CREAM SOUP

6.CREMĂ DE LINTE *L, K 250 gr.

LENTILS CREAM                

7.CREMĂ DE ARDEI COPŢI cu mozzarella *L, K    250 gr. 

BAKED PEPPERS CREAM with mozzarella             

8.SUPA ZILEI

SOUP OF THE DAY 

SALATE / SALADS

9.SALATĂ CU MUŞCHI DE VITĂ *G, B, M, L, O, D, K 300 gr.             

BEEF SALAD

mix de salată,Julien de muschi de vita, parmezan, ardei gras, roşii cherry, dressing de lămâie, lipie

salad mix, beef, parmesan, bell pepper, cherry tomatoes, lemon dressing, pita

10.SALATĂ CU SOMON AFUMAT *J, G, M, O, F    300/50 gr.

SALAD WITH SMOKED SALMON

mix de salată, somon afumat, roşii cherry, castravete, rosii uscate,capere,boabe de mustar murate,lamaie,inele de ceapa rosie lipie

salad mix, smoked salmon, cherry tomatoes, cucumbers, dried tomatoes, capers, pickled mustard seeds, lemon, onion rings, pita

11.SALATĂ CU TON *J, G, M, F, O 300/50 gr.

TUNA SALAD                     

mix de salată, ton, roşii cherry,inele de ceapa, castravete,ou,masline feliate , porumb dulce,lamaie,lipie                    

salad mix, tuna, cherry tomatoes, onion rings, cucumber, egg, sliced olives, sweet corn, lemon,pita

12.SALATĂ CU CREVETI *G, M, C, O, D, K, L  300/50 gr.

SALAD WITH SHRIMPS

mix de salată,creveti cu unt si brandy(5 buc), roşii cherry, castravete, rosii uscate ,capere ,boabe de mustar murate,lipie

salad mix, shrimps with butter and brandy (5 pcs), cherry tomatoes, cucumbers, dried tomatoes,capers, pickled mustard seeds, lime, pita             

13.SALATĂ “KOBB” *G, L, F, O 300/50 gr.

KOBB SALAD                     

mix de salată, piept de pui la grătar, ou, mini mozzarella, avocado, ardei gras, roşii cherry, seminţe de dovleac,lipie

salad mix, grilled chicken breast, egg, mini mozzarella, avocado, bell pepper, cherry tomatoes, pumpkin seeds, pita

14.SALATĂ CONFIT *A, D, G, O    300/50gr.

SHREDDED DUCK LEG                   

mix de salată, pulpă de rață confiată, roșii cherry, avocado, semințe de dovleac, alune de pădure, vinegretă, lipie

salad mix, shredded duck leg, cherry tomatoes, avocado, pumpkin seeds, hazelnuts,vinaigrette, pita

PASTE / PASTA

15.PENNE ARRABBIATA *B, M, G 300gr

PENNE ARRABBIATA                      

16.TAGLIATELLE CU CREVEȚI *G, F, L, O, C, D 220/80gr

SHRIMPS TAGLIATELLE                  

17.SPAGHETE CARBONARA CU PANCETTA*B, G,O 230/70gr

SPAGHETTI CARBONARA                             

18.PENNE QUATRO FORMAGGI *B, G, M, L 300gr

PENNE QUATTRO FORMAGGI                    

19.PENNE RIGATE FĂRĂ GLUTEN POMODORO 300gr

PENNE RIGATE GLUTEN FREE with tomato sauce                              

20.TAGLIATELLE CU VITĂ *G, F, L, O, K, M 230/70gr

BEEF TAGLIATELLE                           

MENIU VEGETARIAN & LACTO-VEGETARIAN / VEGETARIAN & LACTO-VEGETARIAN

21.SALATĂ BEETROOT *A, L 170 gr.

BEETROOT SALAD                           

sfeclă coaptă, ceapă murată, alune de pădure, brânză feta, dressing de lămâie      

baked beets, pickled onion, hazelnuts, feta cheese, lemon dressing            

22.SALATĂ GRECEASCA HORIATIKI *L 300 gr.       

GREEC SALAD                   

rosii,castraveti,ceapa rosie,masline,branza feta,ulei extravirgin de masline,oregano            

tomatoes, cucumbers, onions,olives, feta cheese,extra virgin olive oil, oregano                    

23.SALATĂ “VEGGIE” *K, N 300 gr.

“VEGGIE“ SALAD

mix de salată, spanac, năut, avocado, sfeclă roșie,roșii cherry,semințe floarea soarelui, caju, lămâie

salad mix, spinach, chickpeas, avocado, beets, cherry tomatoes, sunflower seeds, cashews, lemon

24.SALATĂ DE RUCOLA cu roşii cherry şi parmezan *L      160 gr. 

RUCOLA SALAD with cherry tomatoes and parmesan                     

25.NĂUT & QUINOA *L 250 gr.

cu roșii cherry, mix ciuperci de padure și usturoi

CHICKPEA & QUINOA with cherry tomatoes and garlic                  

26.OREZ NEGRU CU BROCCOLLI  *L, O    250 gr. 

BLACK RICE WITH BROCCOLLI and red onion                      

orez negru cu ceapa rosie si broccolli

27.OREZ MIRA*L, B, N, K  250 gr.

MIRA RICE                         

orez basmati,legume,usturoi,ghimbir,chili,caju,soya sos,oyster sos,lamaie

basmati rice, vegetables, garlic, ginger, chili, cashew, soy sauce, oyster sauce, lemon

28.TALAGANI LA GRATAR *L, G, O 110/80 gr.

GRILLED TALAGANI

Branza Talagani din Mesinia din lapte de oaie si capra cu menta la gratar, ardei copt, lipie

Grilled Talagani cheese from sheep's and goat's milk with mint, roasted pepper, pita                         

29.BURGER TALAGANI  *G, O, L, H 250 gr.

Branza Talagani din lapte de oaie si capra cu menta la gratar ,ceapa rosie la gratar, rosie, salata verde

Grilled Talagani cheese from sheep's and goat's milk with mint, grilled red onion, tomato, green salad, tomato sauce                               

FRUCTE DE MARE / SEAFOOD          

30.CREVETI CU OREZ NEGRU  5 bucati*C, L, O 80/150 gr.

31.CREVETI CU OREZ NEGRU  7 bucati*C, L, O 110/150 gr.

creveți cu unt, brandy orez negru, ceapa si salsa de trufe                

SHRIMPS WITH BLACK RICE WITH TRUFFLE

5 Pieces            80/150 gr.                             

7 Pieces            110/150 gr.          

32.CARACATIŢĂ CU SOS DE CITRICE*E, D, L, O 200/30 gr.              

cu sos de citrice, unt și piper lung, mix de salata si rosii uscate

OCTOPUS with citrus sauce, butter and long pepper, mix of salad and dried tomatoes       

33.CREVETI CU USTUROI  5 bucati*C, O    80/150 gr.

34.CREVETI CU USTUROI  7 bucati*C, O  110/150 gr.

creveți cu usturoi si rosii cherry pe mix de salata verde                    

SHRIMPS WITH GARLIC, cherry tomatoes                              

35.CREVEŢI BLACK TIGER LA GRĂTAR *C, O 200 gr.           

GRILLED SHRIMPS                          

36.SCOICI IAKI*D, E, K, G, O 700 gr.

IAKI SCALLOPS                 

Scoici in cochilie înăbușite în vin cu țelină, roșii cherry, usturoi, ceapă, suc de roșii, pătrunjel, lipie

Clams in their shells stewed in wine with celery, cherry tomatoes, garlic, onion, tomato juice, parsley,pita

PEȘTE / FISH

37.DORADĂ LA PLITĂ*O, J 150 gr.

GRILLED BREAM                              

38.BIBAN LA PLITĂ*O, J 150 gr. 

GRILLED SEA BASS                          

39.SOMON LA PLITĂ*O, J 150 gr.              

GRILLED SALMON                           

40.PLATOU MEDITERRANEAN *C, E, L, J, O, D, K 700 gr./500 gr.

pentru 2 persoane :creveţi, caracatiţă, biban de mare, doradă, scoici, legume julien, orez negru cu salsa de trufe

MEDITERRANEAN PLATTER for 2 persons: shrimp, octopus, sea bass, sea bream,scallops, julienne vegetables, black rice with truffle salsa

PREPARATE PRINCIPALE / MAIN DISHES

41.PIEPT DE CURCAN cu sos de pancetta*L, M, O 150g/50 gr.

TURKEY BREAST with pancetta sauce 

42.CONFIT DE CANARD 120 gr./50 gr.

DUCK CONFIT confit duck leg with wine reduction sauce with anise

pulpă de raţă confiată cu sos din reducție de vin cu anason

43.COASTE DE PORC *M, B, O 450 gr.     

PORK RIBS                          

44.MUŞCHIULEŢ DE PORC *M, L, O, D, G 150 gr./50 gr

ÎN CRUSTĂ DE MUȘTAR cu sos de vin merlot                         

PORK TENDERLOIN IN MUSTAR CRUST with wine sauce                   

45.COTLET DE MIEL în crustă de ierburi *G, O, M 200gr

LAMB CHOPS in herb crust (timp preparare 45 minute)*                 

46.MUŞCHI DE VITĂ FOREST *O, L, B, D 150gr/50gr

FOREST BEEF TENDERLOIN                          

cu sos de ciuperci de pădure și salsa de trufe (timp preparare 45 minute)*             

with wild mushroom sauce and truffle salsa         

47.PIEPT DE PUI FUNGHI*L, N, O 150gr/100gr  

FUNGHI CHICKEN BREAST                            

cu sos de smântână cu mix ciuperci de padure şi fulgi de migdale               

with cream sauce and mushrooms, almonds                       

48.PUI ASIATIC *B, L, H, N, O, K 150gr/150gr     

ASIAN CHICKEN               

piept de pui cu legume,mugur de bambus,ghimbir,caju și soya sos,chili,sussan

asian chicken breast with vegetables,bamboo shoot, ginger, cashew and soy sauce, chili, sesame

49.PUI INDIAN *B, L, N, O, K 150gr/150gr           

INDIAN CHICKEN                             

piept de pui cu orez basmati,legume,ghimbir,chili,caju,soya sos,curry,curcuma,fulgi de migdale

chicken breast, basmati rice, vegetables, ginger, chili, cashew, soy sauce, curry, turmeric, almond flakes

50.MIX PADELLA usor picanta *D, O        80/80/80/100gr

piept de pui,muschi de vita,cotlet de miel,ardei iute,rosii cherry

chicken breast, beef loin, lamb cutlet, hot peppers, tomatoes                       

PREPARATE LA PLITĂ

COOK ON THE STOVE

(timp preparare 35 - 45 minute)*

51.CEAFĂ DE MANGALIȚĂ *O      250gr   

MANGALITSA PORK NECK                            

52.RIB EYE STEAK *L, O 250gr

53.T BONE STEAK *L, O  350gr

GARNITURI / GARNISHES

54.JULIEN de legume cu susan,usor picante*H, K, L 150 gr.

JULIENNE vegetable with sesame,slightly spicy                   

55.OREZ NEGRU cu salsa de trufe *L 150 gr.        

BLACK RICE with truffle salsa                      

56.OREZ BASMATI cu seminte de chimen *L 150 gr.         

BASMATI RICE with cumin seeds                

57.CARTOFI VERA 180 gr.             

VERA POTATOES               

marinați în untură de rață și boia dulce afumată                

marinated in duck lard and smoked sweet paprika                            

58.PIURE DE CARTOFI TARTUFAT *L 180 gr.          

TRUFFLE MASHED POTATOES                      

59.CARTOFI PRĂJIȚI *O 180 gr. 

FRIED POTATOES                              

60.BROCOLLI CU UNT SI USTUROI *L, O 150 gr. 

BROCCOLI WITH BUTTER AND GARLIC                    

MENIU COPII / CHILDREN MENU

61.MACAROANE CU BRÂNZĂ *L, G, F 200gr

MACARONI AND CHEESE                              

62.CARTOFI PRĂJIȚI CU CAȘCAVAL*O, L 150/50 gr.

FRIED POTATOES WITH CHEESE                  

63.PENNE SICILIENE*B, G, L, M  200 gr. 

penne cu sos de rosii si mini mozarella

penne with tomato sauce and mini mozarella                     

64.BURGER IAKI*H, G, O, L, M    150/150gr   

carne de vită,cascaval,ceapă, salată verde,roșie,salsa de rosii, castraveți murați, cartofi prăjiți

beef, pressed cheese, onion, lettuce, tomato, tomato sauce, pickled cucumbers, fried potatoes

65.CROCHETE DE MOZARELLA PANE *F, G, O, L   150 gr. 

BREAD MOZZARELLA CROCHETS

DESERT / DESSERT

66.PLATOU CU ASORTIMENT DE FRUCTE 700 gr.

ASSORTMENT OF FRUIT PLATTER                              

67.ÎNGHEŢATĂ *L, F, G, O, A, B, N 150 gr.

ICE CREAM                         

LA ALEGERE - 3 cupe: vanilie, ciocolată, caramel                 

AT YOUR CHOICE - 3 cups: vanilla, chocolate, caramel                      

68.ÎNGHEŢATĂ HAGI *L, F, G, O  100 gr.

HAGI ICE CREAM                              

2 cupe de îngheţată de vanilie cu espresso scurt Diemme                               

2 cups vanilla ice cream with Diemme espresso                  

69.LAVA CAKE *L, F, N, G, O, A, B, H 100/50 gr.

CHOCOLATE CAKE                           

cu îngheţată de vanilie                   

with vanilla ice cream                    

70.PARĂ ÎN VIN *F, L, G, O, D 100/50 gr.

PEAR IN WINE                   

pară în vin cu îngheţată de vanilie                             

pear in wine with vanilla ice cream                          

71.TARTA CU MERE *L, G, O, A, F, N 130/50 gr

Tarta cu mere,caramel,migdale si inghetata de caramel                   

Tart with apples,almonds and caramel ice cream                               

72.TIRAMISU   *L, G, F 170 gr     

ALERGENI / ALLERGENS

*Conform cu regulamentul UE 1169/2011, vă rugăm să verificaţi simbolurile grupelor de alergeni aferente fiecărui produs din lista de meniu / According to EU Regulation 1169/2011, please check the symbols of the allergen groups for each product in the menu list

A.            Arahide / Peanuts     B.            Soia / Soy       C.            Crustacee (crabi, homari, raci, creveţi) / Crustaceans (crabs, lobsters, craysh, shrimps)      D.            Dioxid de sulf şi sulfiţi (la o concentraţie de mai mult de 10 ppm) / Sulfur dioxide and sulphites (at a concentration of less than 10 ppm)     E.            Moluşte (midii, stridii, calamar) / Molluscs (mussels, oysters, calamari)     F.             Ouă / Eggs      G.            Gluten cereale care conţin gluten (grâu, secară, orz, ovăz sau hibride) / Gluten, grains containing gluten (wheat, rye, barley, oats or hybrid)       H.            Seminţe de susan / Sesame seeds      I.             Lupin / Lupin     J.             Peşte / Fish       K.           Ţelină / Celery      L.            Lapte, Unt / Milk, Butter      M.          Muştar / Mustard       N.        Nuci (migdale, alune, nuci, caju, nuci Pecan, nuci de Brazilia, nuci de Macadamia, fistic) O. Preparate provenite din ingrediente sau semipreparate congelate / Nuts (almonds, hazelnuts, walnuts, cashews, Pecans nuts, Brazil nuts, Macadamias nuts, pistachios)

*Dacă sunteţi intolerant / alergic la un ingredient, înainte de a comanda orice preparat, căutaţi lista cu ingredientele conţinute şi / sau întrebaţi ospătarul.  - If you are intolerant / allergic to an ingredient, before ordering any dish, check the list of contained ingredients and / or ask the waiter.

 

 

Dear guests,

In accordance with the regulations on the prevention of the Covid-19 virus and to respect the physical distance, meals are served in the restaurant:

Buffet breakfast is served by the hotel staff

Lunch and dinner a la carte (except Summer Season)

Please do so:

  • Mentain physical distance from IAKI team members and other hotel guests, including when serving from the buffet;
  • wear a face mask both inside the hotel and inside the restaurant, including when serving buffet food until the time of sitting at the table;
  • disinfect your hands both at the entrance in the hotel and in the restaurant;
  • respect the hours for serving meals, schedule also valid for Room Service! The time intervals are:

BREAKFAST (between 07:30 - 10:30)
LUNCH (between 12:00 and 14:30)
DINNER (between 18:30 and 21:30)

* The restaurant closes at 22:00, last order 21:30.

Thank you for your understanding and we wish you a pleasant stay!

For more information you can contact our Head Waiters!