TERMENI SI CONDITII

Termeni si conditii Hotel IAKI

Prin accesarea site-ul www.iaki.ro înseamnă că sunteţi de acord cu termenii şi condiţiile de mai jos.

 

TERMENI ŞI CONDIŢII DE UTILIZARE A SITE-ULUI

 

Prezentul site web, denumit în continuare www.iaki.ro este un site de informare cu privire la evenimentele şi ofertele hotelului IAKI, situat pe B-dul Mamaia, Hotel Bucureşti B, Staţiunea Mamaia. Conţinutul site-ului este public, iar accesul la informaţii este permis oricărui utilizator care doreşte să afle mai multe detalii despre ofertele hotelului IAKI : corporate, evenimente speciale (nunţi, botezuri etc.), diverse oferte incluse aferente evenimentelor desfăşurate în cadrul locaţiei. Administratorul acestui site îşi rezervă dreptul de a face orice modificare de structură şi conţinut pentru www.iaki.ro, parţiale sau totale, în orice moment, fără a notifica în prealabil vizitatorii site-ului.

 

1. CONŢINUT

Conţinutul site-ului este destinat uzului personal, fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele prezentate pe site (incluzând, dar fără a se limita la : texte, informaţii, fotografii, tururi virtuale, date etc.- generic numite conţinut) sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente : legea nr.8/1996, cu modificările şi completările ulterioare, privind drepturile de autor şi drepturile conexe, legea nr.84/1998, privind mărcile şi indicaţiile geografice şi legea nr.129/1992, republicată, privind desenele şi modelele industriale. Lipsa menţiunii privind unele texte legale ori dispoziţii incidente nu duc la inaplicatibilitatea acestora.

Site-ul şi conţinutul sunt protejate de către legea drepturilor de autor din România, precum şi de dispoziţiile privitoare la copyright aplicabile în alte teritorii decât România. Dumneavoastră nu puteţi stoca, modifica, ori transfera cu orice titlu, în parte ori între site-ul şi/ sau conţinutul. Exploatarea este liberă sub condiţia non-comercialităţii şi respectarea termenilor impuşi de către www.iaki.ro.

www.iaki.ro nu răspunde de eventualele prejudicii, litigii existente, născute ori izvorâte în legătură cu/ din copierea, stocarea, modificarea ori transferarea întregului sau a unei părţi din conţinut în orice mediu.

Toate informaţiile prezentate pe site au caracter informativ. www.iaki.ro nu îşi asumă răspunderea pentru corectitudinea informaţiilor prezentate, deci folosiţi-le doar pentru informarea personală.

2. DREPTURI DE AUTOR

Toate drepturile sunt rezervate www.iaki.ro. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uz personal sau necomercial.

Preluarea informaţiilor de pe site-ul www.iaki.ro este posibilă doar în următorul caz : se poate prelua doar un paragraf al conţinutului informativ şi maximum o poză. La sfârşitul materialului de pe site-ul dumneavoastră, într-un paragraf separat, trebuie afişat textul “[titlu] https://www.iaki.ro” cu link pe textul “[titlu] https://www.iaki.ro” către pagina www.iaki.ro.

 

3. POLITICA DE CONFIDENŢIALITATE

Site-ul www.iaki.ro este un serviciu furnizat de către TravelClick,  www.travelclick.com şi care va fi numit în continuare site.

Site-ul www.iaki.ro este un site de limba română, creat, dezvoltat şi operat de www.travelclick.com şi căruia se aplică următorii termeni de utilizare care includ, dar fără a se limita la acestea, toate textele, pozele, eventualele unelte interactive, paginile personale în oricare dintre paginile site-ului. www.iaki.ro nu va fi considerat responsabil pentru orice încălcare a acestor termeni de utilizare. Dacă nu sunteţi de acord cu conţinutul prezentului document vă rugăm să nu utilizaţi serviciile acestui site. Vă rugăm ca de fiecare dată când reveniţi pe acest site să verificaţi dacă termenii de utilizare au fost modificaţi.

Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea de către dumneavoastră a acestor termeni de utilizare.

www.iaki.ro îşi rezervă dreptul să completeze şi/ sau să modifice aceşti termeni de utilizare cu termeni adiţionali care se vor publica în pagina serviciului corespunzător căruia acei termeni i se aplică. Prin prezenta sunteţi de acord că aceşti termeni adiţionali fac parte din termenii generali de utilizare şi se supun aceloraşi reguli.

 

TERMENI ŞI CONDIŢII NEWSLETTER

1. ÎNREGISTRARE

Pentru abonare la newsletter trebuie să furnizaţi adresa de e-mail. Este obligatoriu ca datele introduse în formular să fie reale. Nu este permisă introducerea datelor false, precum şi introducerea de date care nu vă aparţin. Ulterior completării formularului veţi fi abonat automat la newsletter. Furnizorul îşi rezervă dreptul de a refuza fără o notificare în prealabil abunarea la newsletter dacă se observă că datele introduse în formular nu sunt reale sau nu vă aparţin.

 

2. CONDIŢII DE UTILIZARE

Utilizatorul trebuie să se asigure că newsletter-ele trimise de către furnizor ajung la destinaţie (sunt livrate în Inbox). În cazul în care e-mail-urile trimise de către furnizor ajung în dosarul (folder-ul) de Spam/ Junk/ Bulk/ Trash (automat) sau sunt marcate ca fiind Spam de către softul folosit (clientul de e-mail), utilizatorul trebuie să apese pe Not Spam/ Not junk.

Nu este permisă sub nicio formă raportarea ca Spam/ Abuz a vreunui newsletter trimis de furnizor. Furnizorul respectă dreptul la intimitate al utilizatorului, iar în cazul în care utilizatorul nu doreşte să mai primească newsletter-ele trimise de furnizor, este suficient să se dezaboneze. Dezabonarea este instantă, iar utilizatorul nu va mai primi newslettere ulterior decât dacă se reabonează.

 

3. DATE CU CARACTER PERSONAL

Completând formularul de abonare la newsletter, ca utilizator, va daţi acordul, în mod expres şi neechivoc ca datele dumneavoastră cu caracter personal să fie stocate şi prelucrate de furnizor.

Datele personale completate în formular vor fi folosite în conformitate cu politica de condifenţialitate şi nu vor fi făcute publice niciunei terţe părţi fără acordul dumneavoastră.

 

4. RESPONSABILITATE

Furnizorul nu oferă niciun fel de garanţie asupra conţinutul furnizat în newsletter şi nu oferă nicio garanţie că serviciul va funcţiona fără întreruperi sau fără erori, că defecţiunile vor fi remediate sau că materialele furnizate prin e-mail sunt corecte, exacte şi/ sau de încredere. Totodată furnizorul nu garantează că problemele de securitate sau erorile umane şi/ sau ale softului pot fi preîntâmpinate în totalitate.

Furnizorul nu poate fi făcut responsabil pentru niciun fel de daune, pierderi sau neplăceri cauzate de folosirea serviciului. Răspunderea folosirii serviciului revine în totalitate utilizatorului. Furnizorul garantează că din momentul dezabonării, nu veţi mai primi ediţiile viitoare ale newsletter-ului. Fiecare newsletter trimis de către furnizor va conţine instrucţiuni clare de dezabonare instant.

 

5. ÎNCETAREA FURNIZĂRII SERVICIULUI

Oricare dintre părţi are dreptul de a înceta furnizarea, respectiv accesul la serviciul de newsletter, oricând, fără invocarea vreunui motiv şi fără notificarea prealabilă. S.C. HAGI SPORT S.R.L. îşi rezervă dreptul de a înceta furnizarea serviciilor sale către utilizator, în cazul în care acesta a încălcat condiţiile menţionate mai sus.

6. LEGEA APLICABILĂ. REZOLVAREA LITIGIILOR

Aceşti Termeni şi Condiţii Generale sunt guvernaţi de legea română. Orice neînţelegere în legătură cu executarea acestor Termeni şi Condiţii Generale va fi rezolvată pe cale amiabilă. Dacă o astfel de rezolvare nu este posibilă, litigiul va fi înaintat spre soluţionare instanţelor judecătoreşti competente din localitatea în care S.C. HAGI SPORT S.R.L este înregistrată.

Conform Codului de Conduita privind Prevenirea si Protejarea Copiilor de Exploatarea Sexuala în Turism, adultii insotiti de copii pana la 14 ani, vor prezenta certificatul de nastere al copilului sau pasaportul, precum si orice alt inscris prin care se face dovada relatiei de rudenie.  Adultii insotiti de copii de peste 14 ani, vor prezenta cartea de identitate a copilului sau pasaportul, precum si orice alt inscris prin care se face dovada relatiei de rudenie. 

7. DATE DE CONTACT

Pentru orice întrebare privind serviciul furnizat ne puteţi contacta pe adresa de e-mail : privacy@iaki.ro.

 

8. CLAUZE FINALE

Furnizorul poate colabora cu terţi pentru a vă putea oferi în condiţii optime serviciul gratuit.

Aceşti termeni şi condiţii pot fi modificaţi ulterior, la orice dată de către S.C. HAGI SPORT S.R.L., fără a fi necesară o notificare prealabilă. Atunci când se operează aceste modificări, S.C. HAGI SPORT S.R.L. va pune la dispoziţie o nouă versiune a Termenilor şi Condiţiilor Generale pe site. Utilizatorul este obligat să verifice periodic aceşti termeni şi condiţii, iar în cazul în care nu mai este de acord, trebuie să nu mai folosească serviciul de Newsletter.

COVID-19: PROCEDURI IMPLEMENTATE impotriva riscului infectarii cu COVID - 19

Pe primul loc, Hotelul Iaki are in vedere siguranța oaspeților și a angajaților săi. Pentru a garanta continuitatea activităților de cazare în condiții stricte de siguranță, au fost implementate recomandările Ministerului Sănătății pentru gestionarea riscului igienico-sanitar, precum și un set de măsuri suplimentare pentru prevenirea și gestionarea urgențelor epidemiologice cu COVID -19:

• Personalul hotelului este monitorizat zilnic și se efectuează teste periodice asupra tuturor angajaților.

• Stațiile de dezinfectare sunt instalate la intrările la hotel, la fiecare etaj și la intrările în restaurant și SPA, săli de conferințe.

• Există semne specifice pentru oaspeți cu privire la distanța socială și un circuit de urcare - coborâre pe scări (autocolante), afișe cu igiena corectă a mâinilor și frecvența acesteia dispuse în spațiile comune.

• Utilizarea ascensoarelor se va face numai dacă este strict necesar, de cel mult 2 persoane la un moment dat (recomandate din aceeași familie), care vor purta măști de protecție.

• Personalul care efectuează operațiunile de curățare și dezinfecție este instruit corespunzător de către companii specializate.

• Recepția Hotelului Iaki are la dispoziție imediată numerele de telefon ale autorităților de sănătate, centrelor medicale, spitalelor publice sau private și centrelor de asistență pentru utilizare ori de câte ori este necesar.

• Recepția are un kit medical care include următoarele elemente: Șervețele dezinfectante / antibacteriene pentru curățarea suprafețelor, măști de față, pungi de gunoi de unică folosință .

• Amenajarea panoului de protecție (plexiglas) la recepție pentru a promova distanțarea socială.

• TERASA ȘI RESTAURANTUL IAKI: Stabilește un număr maxim de 4-6 persoane care pot ocupa o masă. Trebuie asigurată o distanță minimă de 2 m între ocupanții adiacenți ai scaunelor de masă.

• Oaspeții vor primi la check-in o declarație de completare pentru a reduce riscul de îmbolnăvire și un termometru digital (intrarea în hotel) va fi utilizat pentru a monitoriza temperatura persoanelor care vor fi cazate. Dacă depășește 37,3 grade, nu li se va permite accesul în unitate.

• Pentru a evita riscurile generate de manipularea banilor, încurajăm plățile prin mijloace electronice (card, online).

• Mașinile oaspeților nu vor fi manipulate de curieri, vor da indicații către parcare și vor însoți oaspeții numai la ridicarea bagajelor.

• Toate spațiile și camerele comune vor fi ventilate / aerisite zilnic.

• Produsele utilizate pentru dezinfectare / curățare sunt aprobate de Ministerul Sănătății, însoțite de certificări împotriva coronavirusului.

• Angajații vor purta măști și vor fi informați constant cu privire la măsurile de siguranță care trebuie respectate.

• Deși COVID-19 nu se transmite prin aer, ci de la o persoană la alta prin picături mici în nas sau gură atunci când o persoană infectată tușește sau expiră, se va acorda atenție, ca în circumstanțe normale, pentru a monitoriza starea filtrelor și pentru a menține doza adecvată de admisie a aerului de înlocuire. Se va verifica buna funcționare a echipamentelor de ventilație și schimb de aer.

Siguranta tuturor este pe primul loc! Va asteptam cu drag si cu incredere sa va petreceti urmatorul sejur la IAKI!