Iaki Hotel weddings & honeymoons

Make your wedding dream come true

Nunti, botezuri / luni de miere

  • Nunti, botezuri, luni de miere
  • Servicii nunti
  • Variante meniu nunti
  • Botezuri

Servicii nunti:

Daca va ganditi sa va organizati nunta intr-un cadru romantic, va asteptam in Mamaia, la hotel Iaki!
Restaurantele din hotelul IAKI sunt locul perfect pentru celebrarea nuntii dvs.! Poti organiza o nunta, o petrecere sau un banchet in cadrul Iaki!
Cea mai importanta zi din viata ta va deveni cea mai memorabila zi, cu atentia din partea echipei  IAKI la fiecare detaliu.

Organizator nunti Iaki:

Pentru o propunere atractiva pentru organizari nunti, va rugam sa contactati persoana dedicata pentru organizari nunti din cadrul IAKI:
Victor Amaximoaie
restaurant@iaki.ro

Wedding Brochure


Extra services

  • Ceremonia de nunti poate fi organizata la piscina, terasa in timpul sezonului estival
  • Fotograf profesionist
  • Beauty Salon
  • Aranjamente florale (decoruri, aranjamente, accesorii)
  • Band si momente artistice
  • Posibilitate de inchiriere servicii transport (pentru miri invitati)

Planning

  • Seful nostru bucatar te va ajuta sa-ti alegi meniul potrivit
  • Preturi flexibile pentru bugetul dvs.
  • O persoana dedicata pentru evenimentul dvs.
  • Bucura-te de clipe frumoase alaturi de cei dragi, intr-un decor intim, chic si de neuitat.
  • Posibilitatea de aranja mesele cum considerati dvs.
  • Optiunea de mese rotunde pentru 10 persoane sau mai putine
  • Plan al meselor si meniuri speciale

Botez

Spatiul ideal pentru a sarbatori sosirea noului membru al familiei si crestinarea acestuia. Optiunile meniurilor sunt foarte diversificate astfel incat fiecare eveniment poate fi personalizat. De la o petrecere intima organizata cu familia si cei mai buni prieteni pana la organizarea unor evenimente de anvergura, IAKI ofera o atmosfera unica pentru sarbatorirea momentelor speciale.

Pentru o zi cu adevărat unica, alegeti restaurantele Ballroom IAKI, Coriolis si Casino IAKI, amplasate in statiunea Mamaia.

  • Ballroom IAKI - minimum 150 de persoane, maximum 280 de persoane
  • Restaurant Coriolis - minimum 50 de persoane, maximum 100 de persoane
  • Restaurant Casino Iaki - minimum 50 de persoane, maximum 160 de persoane

Optiuni de meniu

Meniu 1 - 159 lei / persoana

  • Rulada cascaval cu marar
  • Prosciutto crudo cu melone
  • Galantina de pui Mozaic cu legume
  • Rulou de sunca cu salata de cruditati
  • Trandafir de salam de sibiu
  • Castravete cu pasta de branza cu marar
  • Masline kalamata si verzi
  • Rosii cherry
  • File de salau la cuptor cu sos de lamaie cu unt
  • Garnitura: Orez cu legume broccoli si morcov sotat in unt
  • Mix rulou din piept de pui cu ciuperci
  • Muschi file de porc la gratar
  • Garnitura: cartofi fondant aromati cu rosmarin la cuptor si legume mexicane

Pe durata evenimentuluI:

  • Cafea espresso
  • Selectie de ceaiuri "Tetley"
  • Apa minerala plata "Bucovina"

Meniu 2 - 185 lei / persoana

  • Ruladă cașcaval cu măsline
  • Prosciutto crudo cu melone
  • Somon gravlax aromat cu anason
  • Rulou de șuncă cu salată de crudități
  • Ruladă de pui “Gibraltar”
  • Mozzarella “Boconcino” cu busuioc
  • Castravete cu pastă de brânză
  • “Liptauer”
  • Roșii “Cherry”
  • File de somon în crustă de ierburi cu sos de lămâie cu unt
  • Garnitură: orez basmati roșu cu broccoli și morcov sotat în unt
  • Mix rulou din piept de pui cu ciuperci
  • File mignon de porc cu sos “Cabernet”
  • Garnitură: cartofi fondant aromați & fasole verde cu usturoi

Pe durata evenimentului:

  • Cafea Espresso
  • Selectie de ceaiuri "Tetley"
  • Apa minerala plata "Bucovina" 

Meniu 3 - 230 lei / persoana

  • Prossciuto crudo cu melone
  • Rulou de șuncă cu salată de crudități
  • Castravete cu pastă de brânză “Liptauer”
  • Andivă cu pastă de măsline cu avocado
  • Ruladă din piept de pui cu legume
  • Mozzarella bocconcino cu roșii “Cherry”
  • Rulada cașcaval cu verdețuri
  • Somon aromat cu anason
  • Doradă la grătar cu sos de capere și unt
  • Garnitură: orez sălbatic
  • Piept de rață cu sos de smântână și cognac
  • Garnitură: fasole verde și măr copt cu brânză “Brie”

Pe durata evenimentului:

  • Cafea Espresso
  • Selectie de ceaiuri "Tetley"
  • Apa minerala plata "Bucovina"

Tort festiv

  • Tort ”IAKI”: Crema de vanilie si fructe
  • Tort ”DAISY”: Mousse de ciocolata, nuca, fructe de padure
  • Tort ”PARADISE”: Mousse de ciocolata si vanilie, fructe de padure
  • Tort ”ANGEL”: Mousse de ciocolata, cirese amare
  • Tort ”PRINCESS”: Mousse de ciocolata, fructe de padure
  • Tort ”JOLIE”: Blat de bezea si nuca cu crema de cacao cu unt
  • Tort ”ORANGE” : Crema de ciocolata amaruie si portocale confiate
  • Tort ”BLACK & WHITE” : Mousse de ciocolata alba si neagra

8 lei / persoana

Detalii

  • Primirea invitatilor - Vin spumant (1 pahar): 7 lei / persoana
  • Primirea invitatilor - Asortiment de tartine / crostini (100 buc.): 500 lei
  • Asortiment de fructe de sezon pe masa : 7 lei / persoana
  • Bufet cu asortiment de fructe de sezon: 12 lei / persoana (pentru minimum 50 persoane)
  • Fantana de ciocolata cu asortiment de fructe : 15 Lei / persoana (pentru minimum 50 persoane)
  • Platou cu asortiment de mini prajituri pe masa: 8 lei / persoana
  • Candy bar cu mini prajituri, cupcakes, lollipops, macarons: 12 lei / persoana (pentru minimum 50 persoane)
  • Meniu special pentru formatie si echipa foto/video: incepand de la 100 lei / persoana
  • Meniuri speciale pentru copii si pentru persoane vegetariene / lacto vegetariene

Flexibilitate

IAKI ofera posibilitatea alegerii dintre meniurile oferite, adaptate pentru orice buget sau se poate adapta si personalize fiecare meniu, conform preferintelor dumneavoastra .
Contact: 0241 / 831025, restaurant@iaki.ro, marketing@iaki.ro, www.iaki.ro

Bucura-te de clipe frumoase alaturi de persoana iubita si de cei dragi, intr-un decor intim, chic si de neuitat!

Nunta

IAKI este locul perfect pentru organizarea unui eveniment de clasa, oferind un farmec de neegalat nuntii dumneavoastra. Când vine vorba despre personalizarea acestei zi speciale, IAKI dispune de toate facilitățile necesare pentru a vă oferi exact ceea ce va doriti.

Pentru o zi cu adevărat unica, alegeti restaurantele Ballroom IAKI, Coriolis si Casino IAKI, amplasate in statiunea Mamaia.

Ballroom IAKI - minimum 150 de persoane, maximum 280 de persoane

Restaurant Coriolis - minimum 50 de persoane, maximum 100 de persoane

Restaurant Casino Iaki - minimum 50 de persoane, maximum 160 de persoane

Centrul de evenimente IAKI - compus din trei sali modulare: Roma, Madrid, Viena - minimum 40 de persoane, maximum 400 de persoane

Alegand restaurantul Casino Iaki si Centrul de evenimente Iaki, veti beneficia de decorul salilor cu huse si fete de masa din partea noastra.

Optiuni de meniu

Meniu 1 - 199 lei / persoana

Gustare

  • Rulada de cascaval cu marar si masline
  • Terina de pui ”Gibraltar” cu chimion
  • Castravete cu pasta de branza
  • Rulou de sunca cu salata de cruditati
  • Trandafir de salam de ”Sibiu”
  • Mozzarella ”Bocconcini” cu busuioc
  • Rosie cu salata de vinete
  • Masline verzi marinate
  • File de salau cu sos ”Olandez”
  • acompaniat de orez basmati cu legume, broccoli si morcov sotat in unt
  • Sarmale de porc in foi de varza - 5 buc., cu varza calita, bacon, mamaliguta si ardei iute
  • Piept de pui marinat cu vin la gratar si ceafa de porc la cuptor, impanata cu costita acompaniate de cartof fondant aromat cu cimbrisor si asortiment de legume la cuptor
  • Chifle simple si chifle cu seminte

Pe toata durata evenimentului:

  • Cafea espresso ”Kimbo”
  • Selectie de ceaiuri ”Tetley”

Meniu 2 - 209 lei / persoana

Gustare

  • Rulada de cascaval cu marar si masline
  • Rulada de pui cu ardei si alune
  • Terina de curcan ”Mozaic” cu ghimbir
  • Proscciutto crudo con melone
  • Somon aromat cu anason
  • Andiva cu pasta de branza
  • Mozzarella ”Boconccini” cu sos pesto
  • Rosie cu salata de vinete
  • Masline verzi marinate
  • File de salau la cuptor in crusta de ierburi aromate, cu sos ”Lemon butter”
  • acompaniat de orez basmati cu legume si piure de broccoli
  • Sarmale de porc in foi de varza - 5 buc., cu varza calita, bacon, mamaliguta si ardei iute
  • Rulou din piept de pui cu ciuperci si muschi file de porc marinat la gratar
  • acompaniate de cartofi ”De la Vera” cu unt si asortiment de legume proaspete la cuptor
  • Chifle simple si cu seminte

Pe toata perioada evenimentului:

  • Cafea espresso ”Kimbo”
  • Selectie de ceaiuri ”Tetley”

Meniu 3 - 219 lei / persoana

Gustare

  • Proscciutto crudo con melone
  • Terina de pui cu masline, migdale si ardei
  • Rulada de porc cu spanac ”Florentin”
  • Trandafir de somon aromat cu anason
  • Andiva cu crema de branza si marar
  • Branza ”Feta” cu sos pesto
  • Rulada de cascaval cu marar si masline
  • Rosii ”Cherry”
  • Somon in crusta de ierburi, cu sos ”Lemon Butter”,
  • acompaniat de orez basmati cu sfecla rosie, broccoli si morcov sotat in unt
  • Sarmale de porc in foi de varza - 5 buc., cu varza calita, bacon, mamaliguta si ardei iute
  • File"Mignon"din muschiulet de porc cu sos "Merlot" si rulou din piept de pui cu ciuperci de padure
  • acompaniate de fasole pastai sotate cu unt si usturoi si cartofi gratinati frantuzesti
  • Chifle simple si cu seminte

Pe toata perioada evenimentului:

  • Cafea espresso ”Kimbo”
  • Selectie de ceaiuri ”Tetley”

Meniu 4 - 249 lei / persoana

Gustare

  • Proscciutto crudo con melone
  • Somon aromat cu anason
  • Carpaccio de vita bresaola si parmesan
  • Mozarella ”Boconccini”
  • Rosii ”Cherry”
  • Panierata de Brie cu mar copt si sos de coacaze negre
  • Somon in crusta de ierburi, cu sos ”Lemon Butter”
  • acompaniat de orez salbatic, broccoli si morcov sotat in unt
  • File ”Mignon” din muschiulet de porc cu sos ”Merlot” si rulou din piept de pui cu ciuperci si masline
  • insotite de fasole pastai sotate cu unt si usturoi si cartof fondant cu rosmarin la cuptor
  • Chifle simple si negre cu seminte

Pe toata perioada evenimentului:

  • Cafea espresso ”Kimbo”
  • Selectie de ceaiuri ”Tetley”

Meniu 6 - 269 lei / persoana

Gustare

  • Prosciutto crudo con melone
  • Carpaccio de vita cu parmezan
  • Rulou de somon afumat cu branza ”Ricotta”
  • Rulada de porc ”Florentin”
  • Terina de curcan cu stafide si ghimbir
  • Rulada de cascaval cu masline
  • Branza telemea cu sos pesto
  • Rosii ”Cherry”
  • Inel de biban de mare, asezat pe pat de ratatouille
  • cu legume si sos de unt cu vin
  • Sarmale de porc si vita in foi de vita - 6 buc.
  • servite cu iaurt grecesc si mamaliguta
  • Piept de rata ”Magret de Canard”
  • acompaniat de mar copt cu branza ”Brie” si sparanghel la gratar
  • Chifle simple si cu seminte

Pe toata perioada evenimentului:

  • Cafea espresso ”Kimbo”
  • Selectie de ceaiuri ”Tetley”

Meniu 5 - 249 lei / persoana

Gustare

  • Rulada de cascaval cu marar si masline
  • Rulada de pui cu ardei si alune
  • Terina de curcan ”Mozaic” cu ghimbir
  • Ghiudem dobrogean
  • Somon aromat cu anason
  • Andiva cu pasta de branza
  • Mozzarella ”Boconccini” cu sos pesto
  • Rosie cu salata de vinete
  • Masline verzi marinate
  • File de salau la cuptor in crusta de ierburi, aromat cu sos ”Lemon butter”
  • acompaniat de orez basmati cu legume si piure de broccoli
  • Sarmale de vita in foi de vita - 6 buc.
  • cu iaurt grecesc, mamaliguta, ardei
  • Cotlete de miel marinate cu vin si cimbrisor la cuptor
  • acompaniate de cartofi ”de la Vera” cu unt la cuptor si fasole verde cu seminte de pin
  • Chifle simple si cu seminte

Pe toata perioada evenimentului:

  • Cafea espresso ”Kimbo”
  • Selectie de ceaiuri ”Tetley”

Tort festiv

  • Tort ”IAKI ”: Crema de vanilie si fructe
  • Tort ”DAISY ”: Mousse de ciocolata, nuca, fructe de padure
  • Tort ”PARADISE”: Mousse de ciocolata si vanilie, fructe de padure
  • Tort ”ANGEL”: Mousse de ciocolata, cirese amare
  • Tort ”PRINCESS”: Mousse de ciocolata, fructe de padure
  • Tort ”JOLIE”: Blat de bezea si nuca cu crema de cacao cu unt
  • Tort ”ORANGE” : Crema de ciocolata amaruie si portocale confiate
  • Tort ”BLACK & WHITE” : Mousse de ciocolata alba si neagra
  • 8 lei / persoana

Detalii

Primirea invitatilor - Vin spumant (1 pahar): 7 lei / persoana

Primirea invitatilor - Asortiment de tartine / crostini (100 buc.): 500 lei

Asortiment de fructe de sezon pe masa : 7 lei / persoana

Bufet cu asortiment de fructe de sezon: 12 lei / persoana (pentru minimum 50 persoane)

Fantana de ciocolata cu asortiment de fructe : 15 Lei / persoana (pentru minimum 50 persoane)

Platou cu asortiment de mini prajituri pe masa: 8 lei / persoana

Candy bar cu mini prajituri, cupcakes, lollipops, macarons: 12 lei / persoana (pentru minimum 50 persoane)

Meniu special pentru formatie si echipa foto/video: incepand de la 100 lei / persoana

Meniuri speciale pentru copii si pentru persoane vegetariene / lacto vegetariene

Catering pentru ceremonia civila

Vin spumant

Mini prajituri

Mini pateuri

Piscoturi de sampanie

Transportul inclus

50 lei / persoana (pentru minimum 30 persoane)

Flexibilitate

IAKI ofera posibilitatea alegerii dintre meniurile oferite, adaptate pentru orice buget sau se poate adapta si personalize fiecare meniu, conform preferintelor dumneavoastra.

Contact: +40 241 831 025, restaurant@iaki.ro , marketing@iaki.ro , www.iaki.ro

  • Event Rooms
  • Features
  • RFP
  • Rooms Total SQ FT Room size Ceiling HT Classroom Theatre Banquet Reception Conference U-Shape H-Square
    BUCURESTI Room 58.41 9,9 x 5,9 - 30 50 50 - - 20 20
    ROMA Room 54.45 9,9 x 5,5 - 30 50 50 - - 20 20
    MADRID room 115.83 11,7 x 9,9 - 55-60 100 100 - - 40 50
    VIENA Room 221.13 18,9 x 11,6 - 75 200 200 - - 60 60
    ROMA + MADRID + VIENA Room 391.41 L 33.2 3-3.5 200 400 180 - 200 300 - - -
  • Email
    Telephone
    Fax

    Yes
    No
    Meal Requirements
    Breakfast
    Lunch
    Dinner